• Forwarding & Shipping
 • Warehousing & Distribution
 • Breakbulk Terminals

Kraanmachinist

 • Level:
 • Operations
 • Business unit:
 • Breakbulk Terminals
 • Location:
 • Rotterdam - Botlek

Als Kraanmachinist op onze Breakbulk Terminals weet jij op een zo veilig mogelijke manier onze lading (voornamelijk staal, non-ferro producten en containers) te behandelen. Deze goederen kunnen wij behandelen met onze twee haventopkranen (75 ton), twee mobiele kranen (104 ton) en vier bovenloopkranen (45 ton).

Werken als Kraanmachinist in de Rotterdamse haven

Broekman Logistics is gespecialiseerd in klantgerichte logistieke oplossingen voor transport door de lucht, over zee en over land. Dagelijks houden wij ons bezig met logistieke vraagstukken van onze internationale klanten; hoe groot de uitdaging ook is, wij vinden de oplossing.

Het team waarin je werkt als Kraanmachinist

Als Kraanmachinist weet jij de kernwaarden, veiligheid, kwaliteit en vervolgens productiviteit, van onze organisatie na te streven. Als Kraanmachinist zul je zoals eerder aangegeven verantwoordelijk zijn voor het behandelen van lading, voornamelijk staal, non-ferro producten en containers, middels onze kranen. Wij hebben twee haventopkranen (75 ton), twee mobiele kranen (104 ton) en vier bovenloopkranen (45 ton).

Jij als specialist weet dit als geen ander te realiseren en neemt de ploeg daarin op sleeptouw. Naast jouw specialisatie als kraanmachinist ben je operationeel medewerker. Dit betekent dat jij, afhankelijk van waarop je staat ingedeeld, ook andere machines zal bedienen zoals de Terminal Trekker (RoRo) en de reachstacker. Naast het feit dat de lading die wij op- en overslaan op onze terminal dus allerlei vormen, soorten en gewichten aanneemt, wordt deze lading ook via verschillende modaliteiten aangeleverd (zee, spoor en weg) waardoor je zelf ingezet wordt op verschillende machines, je functie is daarmee veelzijdig en divers! Voorop staat dat we de klus gezamenlijk klaren.

Jouw profiel als Kraanmachinist

In de basis ben jij iemand die het als jouw verantwoordelijkheid ziet om de klus voor de klant te klaren.

Verder heb je…

 • minimaal een afgeronde MBO opleiding;
 • minimaal 3 jaar ervaring met het bedienden van haventopkranen;
 • Geen problemen met het draaien van ploegendiensten (6 weken dag, 3 weken avond en 1 keer in de 10 weken de nachtdienst) en over te werken indien nodig.

Tot slot ben jij resultaatgericht bent, beschikt over rustige/beheerste karaktereigenschappen en kan jij de verantwoordelijkheid aan van het draaien op de kraan.

Wat bieden wij de Kraanmachinist?

De arbeidsvoorwaarden die wij als logistiek dienstverlener aanbieden zijn marktconform. Daarnaast kenmerkt onze organisatie zich vanwege de vele doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. We zijn vooruitstrevend, resultaatgericht en hebben een informele bedrijfscultuur!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Peter van Duijl, Corporate Recruiter, per mail via recruiter@werkenbijbroekmanlogistics.com of telefonisch via 010-4873325.

Apply now